HD_MRK
Hoopheggen logo
PAGE
Kletterstraat

Doneer

Iedere euro direct de grond in!

Hoopheggen is opgestart met de slogan ‘No time to waste’ in het achterhoofd. Dus niet peinzen, overleggen, treuren, maar doen! Daarom zijn wij de organisatie waar jij effectief aan vergroening kunt doneren. Zonder instituut, enkel gedraaid op vrijwilligers, leggen wij kilometers heg aan. Alles is er op gericht om zo snel mogelijk zoveel mogelijk heggen aan te planten en zoveel mogelijk mensen op een positieve manier bewust te maken van de urgentie van het ‘Samen DOEN’.

Doneren voor je (klein)kinderen

Heb jij ook behoefte om zelf de verandering tot stand te brengen? En een sterk nalatenschap achter te laten voor de volgende generatie? Dan kun je ons steunen, waardoor wij heggen voor jou planten. Hiermee geef jij de aarde beter door aan je (klein-)kinderen. 1 meter heg kost ongeveer 10 euro. Alle donaties zijn welkom!

Doneren om CO2-uitstoot te compenseren

Ook kunnen wij ook jou helpen om jouw CO2- uitstoot te compenseren. Heggen slaan CO2 op. Hieronder staat een tabelletje met de hoeveelheid CO2 die een gemiddelde heg op neemt.

CO2 opslagAantal meter hegEuro
15 kilo1 meter10,–
100 kilo
(gemid. uitstoot per 1 km vliegen)
6,7 meter67,–

Bomen leggen gemiddeld 150.000 kilo CO2 per hectare vast (Bron: UN/UNECE/FAO, State of Europe’s Forests, 2011). Omgerekend naar een meter heg is dat 15 kilo CO2-opslag.

Een Boeing 737-800 die vanaf Schiphol naar Barcelona vliegt (afstand 1.230 km), stoot per reiziger ongeveer 106 gram CO2 per kilometer uit. Bepaal zelf hoeveel CO2 jij wilt compenseren en doneer.

Hoopheggen is een stichting gerund door vrijwilligers. Jouw bijdrage gaat dus direct naar de heg. Hoe direct wil je het hebben?

doneer een heg

Doneren

Ik help graag mee om Nederland weer een paar meter mooier te maken, met meer biodiversiteit. Geef de aarde beter door aan onze kinderen.
Doneer een eenmalig of periodiek* bedrag.

*Een periodieke donatie kun je te allen tijde stopzetten via de app of website van je bank.
OF . . . .
*Een periodieke donatie kun je te allen tijde stopzetten door ons een e-mail te sturen.

Stichting Hoopheggen is aangemerkt als Culturele ANBI.

Donatie Hoop Heggen

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn gegevens

iDeal betaling

Hidden
Hidden
Mogen wij u benaderen om te bedanken voor uw donatie?

Privacy: wat doen wij met uw gegevens?

Wij hebben uw gegevens nodig om uw betaling op de juiste manier te verwerken. Deze gegevens worden nooit aan derden beschikbaar gesteld.

Meer informatie: zie onze privacyverklaring.

FTR