HD_MRK
Hoopheggen logo
PAGE-ZAKELIJK-TEMPLATE
kinderen planten heg

Zakelijk

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en van betekenis zijn met je collega’s. Dat kan door met ons samen te werken. Samen kunnen we de biodiversiteit en landschap herstellen. Je kunt ons steunen door te doneren of mee te planten met je collega’s. Lekker aan de slag buiten. Dit doen we natuurlijk op de gebruikelijke positieve luchtige manier.

Snuif inspiratie op tijdens het planten

Samenwerken doen we het liefst met de neus in de buitenlucht, door samen met je team te planten. Dit kan heel sober in de rust van de natuur, tot een plantochtend met een festival-vibe. Hoopheggen begeleidt een prachtig plantmoment. De ochtend of middag heeft altijd een inspirerend randje, om mensen hoopvol weer op weg te sturen.

Sponsor je eigen biodiversiteitswinst!

Daarnaast kun je als bedrijf of organisatie een heg sponsoren. Dat is natuurlijk helemaal te gek. Je eigen heg met je eigen biodiversiteitswinst!

Langjarig samen vergroenen!

Word strategisch partner en ondersteun zo langdurig de goede zaak! Zo kunnen we voor nog meer heggen planten en nog meer mensen inspireren om bij te dragen aan het vergroenen van de wereld. Want alleen samen lukt het om biodiversiteitsverlies en landschapsletsel te herstellen. Laten we kennis maken en kijken of we bij elkaar passen!

Neem contact op

FTR