HD_MRK
Hoopheggen logo
PAGE
Kletterstraat

Doneer

Deze heggen vragen uw hulp om geplant te worden

Er zijn nog veel heggen die geplant kunnen worden en het worden er alsmaar meer. Met jouw donatie kunnen deze heggen geplant worden:

  • Iris & Dick in Meddo, 500 meter;
  • Stefan in Daarle, 300 meter;
  • Jeroen in Deventer, 75 meter;
  • Bastian in Wierden, 110 meter;
  • Korine & Frank in Schalkhaar, 100 meter;
  • MacEllen in Deventer Gasfabriek 500, meter;
  • Arjuna & Rick in Lettele, 1500 meter;
  • Sijtse Jan in Rossum, 1500 meter;
  • Verdwenen dorp Erfgoedpact Liemers, 220 meter.

Zorg dat dat met jouw bijdrage deze heggen volgend jaar geplant zijn!

Heggen als onderdeel van je bedrijfsmarketing

Hoe tof is het om als bedrijf je eigen heg te hebben? We planten op zulke mooie plekken, aan een doorgaande fietsroute, in een dorpsrand of midden in de stad, waar jouw bedrijfslogo niet zou mis staan. Een reclamebord is ongepast, maar een insectenhotel met het logo er op, middenin een bloeiende heg, is precies passend. We laten het fotogenieke insectenhotel maken door zorginstelling Overkempe/De seizoenen en een foto ervan zou prachtig staan in jullie nieuwsbrief naar klanten of op social media. Sponsoren van Hoopheggen, levert jouw bedrijf veel moois op. Doneer!

Sterk nalatenschap voor volgende generatie

Heb jij ook behoefte om zelf de verandering tot stand te brengen? En een sterk nalatenschap achter te laten voor de volgende generatie? Dan kun je ons steunen, waardoor wij heggen voor jou planten. Hiermee geef jij de aarde beter door aan je (klein-)kinderen. 1 meter heg kost ongeveer 10 euro aan plantmateriaal. Dus doneren vanaf 10 euro kan al. Gewoon doen!

CO2 compenseren

Ook kunnen wij ook jou helpen om jouw CO2- uitstoot te compenseren. Heggen slaan CO2 op. Hieronder staat een tabelletje met de hoeveelheid CO2 die een gemiddelde heg op neemt.

CO2 opslagAantal meter hegEuro
15 kilo1 meter10,–
100 kilo
(gemid. uitstoot per 1 km vliegen)
6,7 meter67,–

Bomen leggen gemiddeld 150.000 kilo CO2 per hectare vast (Bron: UN/UNECE/FAO, State of Europe’s Forests, 2011). Omgerekend naar een meter heg is dat 15 kilo CO2-opslag.

Een Boeing 737-800 die vanaf Schiphol naar Barcelona vliegt (afstand 1.230 km), stoot per reiziger ongeveer 106 gram CO2 per kilometer uit. Bepaal zelf hoeveel CO2 jij wilt compenseren en doneer.

doneer een heg

Doneer een Heggentientje

Eénmalige donatie

Ik help graag mee om Nederland weer een paar meter mooier te maken, met meer biodiversiteit. Geef de aarde beter door aan onze kinderen.
Doneer je eigen bedrag, of doneer een bedrag per meter heg.

Stichting Hoopheggen is aangemerkt als ANBI.

Mijn donatie

Doneer je eigen bedrag . . .

. . . of doneer een bedrag per meter heg

Mijn gegevens

Privacy: wat doen wij met uw gegevens?

Wij hebben uw gegevens nodig om uw betaling op de juiste manier te verwerken en u op de hoogte te kunnen houden van onze activiteiten. Deze gegevens worden nooit aan derden beschikbaar gesteld.

Meer informatie: zie onze privacyverklaring.

FTR