HD_MRK
Hoopheggen logo
SNGL
CNTNT

Hoopvol vooruit met die heggen!

samen planten in Wesepe jong en oud!
 

Lente! Vrolijke vogels en bloesemende bomen. Heerlijk, opgewekt stappen we de warme zon tegemoet. Met een beetje weemoed in ons hart. De positieve plantdagen zijn voorlopig achter de rug, de laatste heggen hoopvol de grond ingegaan bij betrokken eigenaren. Wat is het goed gegaan. Trots!

Ruim 10 kilometer, TIENDUIZENDMETER, op 28 prachtige plantplekken met meer dan 400 paar vrijwilligershanden en dat allemaal dankzij de financiële bijdrage van dierbare sponsoren. Met nieuwe plantbazen en mooie ontmoetingen met heggenhelden, net zo divers als ons plantgoed. Met gebiedsuitbreiding (Brabant en Drenthe) en vooral:  heel veel positiviteit. En stiekem met een beetje opluchting: want het komt-het-plantgoed-wel-optijd-zijn-er-voldoende-vrijwilligers-is-de-lunch—wel-geregeld is achter de rug. Het is gelukt! Samen Doen = Gedaan!

Voor nu.

 

Want het planten is voor dit seizoen dan hoopvol afgesloten, er staat gelijk weer veel te DOEN! Onze heggen slaan aan. De juiste tijd, de juiste plek met de juiste urgentie (en een beetje liefde) zorgt dat er veel ‘reuring’ is gecreëerd, dat Hoopheggen groeit en bloeit. De fulltime vrijwillige tijdsinzet van Jantine heeft daar natuurlijk een belangrijke bijdrage aan geleverd.

Regionale en landelijke pers, interessante samenwerkingspartners die zich melden, onze eigen ambities. Weer veel nieuwe aanvragen; de intakes voor heggenlocaties zijn in volle gang, de meters worden ingetekend en de data voor het nieuwe plantseizoen ‘22/’23 staan alweer bijna op de kalender!

Op deze hoopvolle stroom aan positiviteit is het makkelijk verder te drijven, zonder dat je weet waar je uitkomt. Tijd om af en toe even naar de kant te peddelen. Om met elkaar vooruit te kijken. Waar wíllen we uitkomen? Wie willen we zijn als stichting. Waar zetten we die stip op de horizon en hoe komen we daar? Wat is er nodig om onze missie: Zoveel mogelijk heggen met zoveel mogelijk mensen te kunnen blijven uitdragen?

Een mooie seizoens-afsluitende plantbazenbijeenkomst leverde hiervoor input. Dankbaar om te merken hoe Hoopheggen een groeiende groep is van betrokken en talentvolle mensen. Samen zetten we ons blijvend in voor het gezamenlijke doel. Zoveel mogelijk heggen met zoveel mogelijk mensen om de wereld, in ieder geval onze eigen leefomgeving, weer een stukje mooier te maken.

We houden je op de hoogte van de stappen richting een vruchtbare en stabiele toekomst voor Hoopheggen. Je bent altijd welkom om de toekomst samen met ons mede vorm te geven. Als planter, donateur of grondeigenaar. Of als mee-denker.

Samen DOEN!

Namens bestuur,

Jet Nieboer

Other members of this category (left or middle). Also other cats (too much)?
DSPL-CSTM-PSTS-4
samen planten in Wesepe jong en oud!
 

Hoopvol vooruit met die heggen!

Lente! Vrolijke vogels en bloesemende bomen. Heerlijk, opgewekt stappen we de warme zon tegemoet. Met een beetje weemoed in ons… Lees verder...
 
FTR